Köp/Sälj

Vill du annonsera som företag, skicka ditt annonsunderlag (text och högupplöst bild) till: annons@mbks.se

 

Annonstorg via medlemsregistret Mawik för privatannonser.

 

Vill du annonsera som privatperson, skicka ditt annonsunderlag (text och högupplöst bild) till: medlemsannonser@mbks.se.

Din annons publiceras på klubbens annonstorg via vårt medlemsregister Mawik>> 

Logga in i Mawik med ditt medlemsnummer och det lösenord du fått från systemet. Om du glömt detta klickar du på ”Glömt lösenordet?” så skickas ett nytt till den e-postadress som finns registrerat i systemet. 

Välj fliken ”Annonser” till höger i det vita fältet.

Endast medlemmar i klubben får annonsera och då som privatpersoner.

Varje annonsunderlag ska åtföljas av ett medlemsnummer.

Medlemsavgiften ska vara betald om avgiftsperioden för innevarande år har passerats. Det vill säga, en annons publiceras inte efter nyår om inte avgiften är betald för det nya året.

Kontaktuppgifter i annonsen ska gå till den medlem som är registrerad på det medlemsnummer som anges i annonsunderlaget.

Då det uppenbart är försäljning åt ett företag eller någon annan person som inte är medlem i klubben ska ingen publicering ske av den aktuella annonsen. Detta ska meddelas annonsören.

Annonserna är publicerade i tre (3) månader och plockas sedan bort. Borttag sker tidigare om annonsören meddelar detta. 

Vi förbehåller oss rätten att korta annonser som i tidningen blir mer än fem rader (max 150 tecken). Kom ihåg att ange ortsnamn, kontaktuppgifter och medlemsnummer.

De annonser som finns på annonstorget när MB-Journalen går till tryck, publiceras även i nästkommande nummer av tidningen.

Observera: Medlemsnumret i Mawik innehåller endast siffror. 1-5 siffror. Ej att förväxla med medlemsnumret till det tyska registret som hanterar våra medlemskort, som startar med bokstäverna SWE.